Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanelbrød (Amo)

Kanelbrød (Amo), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hvedemel
150 g.smør eller margarine
50 g.gær
50 g.sukker
1 æg
1.5 dl.mælk
 
 Fyld:
2 tsk.kanel
 
 Pynt:
15 g.groft sukker
 


Opskrift:

Husk, alt de skal bruge til gærdeje, skal have stuetemperatur, inden de begynder, så bliver dejen nemmere at arbejde med, og resultatet bedre. Mælken lunes, hældes i et fad, og heri opløses gæren, husk gæren ikke må varmes med. Hvedemel og de øvrige ingredienser blandes i, og det hele æltes sammen til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. Dejen deles i 2 lige store dele, som formes til kugler, der hviler 2-3 minutter. Kuglerne slås flade, drysses jævnt med kanel og formes derefter som franskbrød, anbringes på en smurt plade og sættes til hævning til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. Pensles med æggestrygelse, drysses med groft sukker og bages på ovnens nederste rille ved 200 grader C i ca. 20 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Tips:

827




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7363 gange,
og udskrevet 129 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu