Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kaffekrans og –stang

Kaffekrans og –stang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hvedemel
50 g.smør eller margarine
50 g.sukker
50 g.gær
1 æg
2 dl.mælk
1 tsk.salt
 
 Fyld:
 Remonce af:
75 g.smør eller margarine
75 g.sukker
1 tsk.kanel
 
 Pynt:
 Glasur af:
100 g.florsukker
1 spsk.varmt vand
 


Opskrift:

Mælken lunes, og heri opløses gæren, som dog ikke må varmes med, mel og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Dejen deles i 2 lige store dele, formes til kugler, der hviler et par minutter. Den ene kugle rulles ud til et dejstykke på 25x50 cm., herpå smøres halvdelen af remoncen og dejen rulles fra den brede side sammen til en pølse (som roulade). Anbringes i en smurt og melet randform 22 cm. i diameter med folden nedad.

Den anden kugle rulles ud til et dejstykke på 20x30 cm., og herpå smøres den anden halvdel af remoncen, og dejen rulles fra den brede side sammen til en pølse og anbringes i en smurt og melet bageform 2 l. og stilles til efterhævning til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Bages på ovnens nederste rille ved 200 grader C i ca. 20 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Når brødene er bagt, sættes de til afkøling på en bagerist og pyntes med glasur, mens de endnu er lune.

Tips:

786




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3678 gange,
og udskrevet 52 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu