Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Scones bagt i pande

Scones bagt i pande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.hvedemel
100 g.smør eller margarine
50 g.gær
1.5 dl.mælk
1 tsk.salt
25 g.sukker
 


Opskrift:

Mælken lunes, og heri opløses gæren, som dog ikke må varmes med, mel og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Dejen rulles ud til et stykke på ca. 20x25 cm. i ca. 2 cm’s tykkelse og stikkes ud til 12 boller med en kageudstikker eller et glas (ca. 6 cm. i diameter) og efterhæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Bollerne anbringes på en tør, ikke for varm pande og bages lysebrune under låg 6-8 minutter på hver side ved svag varme.

Serveres nybagte med smør evt. marmelade.

Tips:

861







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5493 gange,
og udskrevet 74 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu