Små napoleonshatte (Amo)

Små napoleonshatte (Amo), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

KonditoriRet : Konditori - Tørkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Små napoleonshatte (Amo), billede 4 Små napoleonshatte (Amo), billede 1 Små napoleonshatte (Amo), billede 2 Små napoleonshatte (Amo), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
200 g.hvedemel
100 g.smør eller margarine
50 g.florsukker
1 æggeblomme
 
 Fyld:
100 g.marcipan
100 g.sukker
0.5 æggehvide
 
Opskrift:
Fyld:
Det hele æltes til en ensartet masse og rulles ud til en pølse i ca. 20 cm’s længde og deles i 20 stykker.

Dej:
Hvedemel og de øvrige ingredienser æltes sammen til en ensartet dej. Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens. Dejen rulles ud i 3-4 mm’s tykkelse og stikkes ud med en kageudstikker eller glas i ca. 6 cm. i diameter.

Midt på dejstykket lægges et marcipanstykke, som pensles med lidt vand. De tre dejsider trykkes op omkring fyldet.

Kagerne anbringes på en plade og bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 10 minutter til kanterne er gyldne. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Kagespidserne kan evt. pyntes med chokolade.

Tips:

826


karakterer:
Opskriften er vist 23703 gange,
og udskrevet 452 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

louise  -  2011-11-28 15:17:03
man skal bage de har napoleonshatte de er bare for lækker