Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sellerisuppe med ingefærskum

Sellerisuppe med ingefærskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Chi

Indsendt :





Ingredienser:
 Suppe:
2 mellemstore selleri
2 porrer
2 fedhvidløg
1 spsk.Smør
3 store spsk. Madraskarry
1 tsk.Kardemommefrø uden skaller
1 l.stærk hønsefond – og den skal være stærk
0.5–1 l.vand
 salt
 peber
 
 Skum:
2 dl.Piskefløde
50 g.Frisk revet ingefær
 fintrevet skal af 1 appelsin
 saft af 1 lime
 salt
 


Opskrift:

Begynd med at piske fløden til skum, bland det med krydringen, og stil det lunt så det syrner.
Hvis man ikke synes man har tid til det, bruges creme fraiche i stedet for fløde. Rens og skær grøntsagerne i meget store tern. Klar porrerne i 1 spsk. Smør. Når de er klare, kommes karry og kardemomme i og steger til det dufter. Kom fond, vand, salt og peber i og kog sagte, til grøntsagerne er meget møre.
Kom det hele i en food-processor (eller en blender) og blend til det er helt jævnt. Suppen spises brændende varm, med en klat skum oveni. De to ting sammen gør underværker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6960 gange,
og udskrevet 109 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu