Sandwichboller

Sandwichboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 9 stk.

FrokostRet : Frokost - Madpakke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Klas

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.gær
5 dl.vand
1 spsk.smeltet smør
0.5 tsk.salt
200 g.rugmel
360 g.hvedemel
100 g.grahamsmel
100 g.fuldkornshvedemel
1 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Gær smuldres i en skål og udrøres med lunkent vand.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes til den er blank og smidig.
Dejen. lægges i skålen og hæver under et viskestykke et lunt sted i 45 minutter.

Dejen æltes i gennem og deles i 9 store boller ca. 150 gram. Dejstykkerne sættes på en bageplade med bagepapir og rykkes flade ca.1,5 cm. tykke efterhæver i 30 minutter.

Pensel bollerne med ylette eller et andet sur mælk produkt
Drys solsikkekerner og havreklid kerner over eller en anden form for kærner ud over Dejstykkerne. Det er kun for pynt og så er det jo shunt

Bages ved 225 grader i en forvarmet ovn i 10-20 minutter afhængig af hvor mange boller der er på pladen.

Tips:

er velegnet til fryse





karakterer:
Opskriften er vist 21500 gange,
og udskrevet 573 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-25 14:45:54
Fantastisk god og nem opskrift. Lækre boller, kim dog lidt mere hvedemel i end beskrevet.