Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Banankage med chokoladestykker

Banankage med chokoladestykker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandTilberedningstid : 45 minutter

Indsendt af : Lotte

Indsendt :


Banankage med chokoladestykker, billede 4 Banankage med chokoladestykker, billede 1 Banankage med chokoladestykker, billede 2 Banankage med chokoladestykker, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
450 gram Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
150 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
6 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
315 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
225 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Smelt smørret i en lille gryde eller i mikrobølgeovnen. Mos bananerne med en gaffel. Hak chokoladen.

Kom æg, sukker og vanillesukker i en skål og pisk det godt med en håndmixer ca. 3-4 min. Kom smør banan, chokolade, mel og bagepulver i. Pisk i ca. 1 minut.

Kom bagepapir i en bradepande ca. 23x33cm og hæld dejen i

Bag kagen midt i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Lækker banankage med chokoladestykker

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (1628 stemmer)

Opskriften er vist 2719434 gange,
og udskrevet 37159 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 20707 (4930 kcal)
KJ pr. Pers. 1725 (410 kcal)
Vægt ialt 1728 gram
Vægt pr. Pers. 144 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1198 KJ (285 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 12.3 gram
Kulhydrat 39.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Elvira  -  2020-08-17 15:17:47
Hvad med bagepulveret??

  -  2020-08-03 15:08:40
6 æg er lidt meget synes jeg, så brugte bare 4 og det fungerer fint:) 20 min ved 200 grader er rigeligt. Ellers super god opskrift.

  -  2020-07-21 10:53:34
12 æg er måske lidt for mange til 24 personer

  -  2020-05-04 19:19:47
Efter 40 minutter er den stadig ikke færdig...

Anne  -  2020-04-25 14:34:10
Mega nem og lave

Emil  -  2020-04-22 12:52:15
God ide! dog lidt for meget smør synes jeg

Helle Just Nielsen   -  2020-04-14 16:44:24
God blød kage, bagetiden passer perfekt til min ovn. Også størrelsen af form. 😋😋😋

Anne-Marie   -  2020-03-27 16:54:19
Virkelig lækker, svampet banankage og opskriften er nem- men den fik faktisk 60 min i ovnen !

  -  2020-03-15 12:39:28
45 min ved 150 grader passer bedre.

Maja Ploug  -  2020-03-07 07:46:35
Den smager fantastisk! 👍😋

Mira  -  2020-03-01 16:40:53
Lækker kage - nem opskrift !!! 👌🏻 Det er et hit hjemme hos os 🙌🏼

Mig  -  2020-02-08 12:37:48
Denne opskrift er god

DEP  -  2019-12-12 20:45:06
Opskriften balancere ikke ifht vådt og tørt, den bliver for klæg.

Marie D  -  2019-10-08 09:09:00
Super lækker kage, som jeg dog bagte i 50 minutter ved 200 grader (almindelig ovn) :)

Julie J  -  2019-09-25 20:46:28
Den var helt sikkert ikke handlet, men til gengæld god og lige en tand til den cremede side 😅

Marie D  -  2019-08-17 19:36:08
Min fik 50 minutter på 175 grader alm ovn - perfekt :) Vær i øvrigt obs på, at der jo er til en hel bradepande, og dermed til væsentligt mere end 12 personer ;)

Ann Bruun   -  2019-08-01 13:15:04
Mmmmm ... Super lækker kage. Tusinde tak fordi du deler

Mai-Britt   -  2019-07-30 08:03:50
Bedste banankage jeg har bagt. Dejlig svampet og god smag , og den er stadig super lækker dagen efter den er bagt. Havde sølvpapir over den de sidste 5 minutter, så den ikke blev for mørk.

Mihranda Scheel  -  2019-03-26 10:46:15
Uuuummm tak for god ide.🥰🥰🥰🥰🥰

Adrea  -  2019-03-05 19:09:05
Den smager mega godt. Den skal dog have længere tid i ovnen end der står. Virkelig god!🍰🥧🤩

Sandra  -  2019-02-24 21:58:06
Fin opskrift, men jeg halverede mængden af sukker, og den blev rigeligt sød - der er ingen grund til at tilsætte en så den massiv mængde sukker.

Johnny Petersen   -  2019-01-28 20:15:07
Denne banan kage er bare helt fantastisk. Den er smagfuld, luftig og lækker. Kan varmt anbefales.

Bananen Victoria  -  2018-11-22 17:55:21
SUPER GOD KAGE! Mig og min veninde bagte den til vores klasse og den var super god! Vi sætte dog temperaturen til 180 istedet for 200 og den skulle have 40 min i alt. Men vi lavede alt for meget dej så vi fik altså 70 stykker kage istedet for 30 ud af det😂

Emma  -  2018-10-14 10:13:52
Fantastisk kage, og den er dejlig svampet! Vil helt sikkert bage den igen

  -  2018-10-01 15:35:43
Du kan lave dem som muffins og så skal de kun have 20 min ved varmluft!

Til Kenn  -  2018-09-29 10:42:42
Bager du med varmluft ???

Morten Pedersen   -  2018-09-24 11:23:26
Den smager godt. Men bagetiden passer overhovedet ikke. Skal have meget længer tid

Camilla  -  2018-09-23 17:27:38
Lækker banankage.

Luna1532_z  -  2018-09-21 17:46:28
Mega god kage, pressede lidt appelsinsaft i og det var mega lækkert😋🍊🍌

Pernille Andersen  -  2018-09-20 21:17:40
Min er i oven den ser bare skide god ud, men jeg synes den skal have meget længere tid i ovnen, det synes jeg faktisk at der er mange kager her inde(i valgt til fald dem jeg har bagt) det er en smule øv, men den ser bare lækket ud!

Sofie  -  2018-09-20 16:33:08
Min kage er nu i ovnen på 45. Minut og stadig flydende i midten.. (men dufter godt)

kenn  -  2018-09-01 15:52:37
Bagt efter opskriften - desværre var den efter ca. 15 min. ved 200C sort... skruede ned til 180C og så til den igen efter ca. 15 min, denne gang lidt mere sort, men stadig flydende indvendigt. Efter yderligere ca. 25 min ved 180C var den færdig. man kunne lige skære 1cm af toppen/sidene (totalt forkullet) også ved den OK. Vil sige den nærmere skal have en 55 +- min ved 180C

Rikke petersen   -  2018-07-20 22:02:15
Super lækker. Puttede 100 gram mindre banan i. Og det var rigeligt. Ellers var det blevet for meget

Mikkel  -  2018-07-04 11:05:10
Mega god opskrift

Lonny  -  2018-06-29 16:46:18
Nu er den i ovnen og jeg venter spændt. Den var let at lave så det var dejligt. Det tror 5 minutter så nu er der tid til at smække benene op og hygge lidt. Sikke det går

Katinka  -  2018-03-27 13:41:57
Virkelig god kage. Vi lavede den til min fødselsdag og alle kunne lide den. Jeg anbefaler den virkelig!

Maria  -  2018-02-18 16:52:27
Lavede den til 8 personer puttede lidt mindre smør i men den smager fantastisk

Andrea  -  2018-02-02 15:25:40
Den er virkelig lækker mmm siger alle mine gæster

Sabine  -  2018-01-24 07:58:42
Fantastisk kage, virkelig lækker i konsistens og smag.. Bruger en smule mindre sukker end i opskriften men stadig perfekt

  -  2018-01-02 20:37:23
God kage🙌🙌🙌🙌👍👍👍👍

Josepha  -  2017-11-20 15:03:59
Lavede til 6 personer. Puttede lidt ekstra sukker i, men ØHJ hvor er den god! Og så nem! :D

Henriette  -  2017-11-15 12:55:13
Den skal have meget længere end den foreskrevne tid. Øv øv Spild af tid Havde skiftet chokolade ud med mandler

Kim  -  2017-10-15 13:09:41
Den var hammer god alså den er bare god mums

Filippa  -  2017-09-23 17:13:43
Rigtig god. Vi bagte den til min fars fødselsdag. Den smargte meget af banan og chokolade. Bare rigtig god. Jeg anbefaler den rigtig meget til en fest eller fødselsdage til voksne

Mig  -  2017-09-21 09:29:37
Den smager super godt! God opskrift...!

Louise  -  2017-09-09 19:16:57
Rigtig god kage nem og hurtig

Kageglad  -  2017-06-29 15:52:55
Min kage er i ovnen lige nu, og den ser dælen dulme god ud. Nu venter jeg bare på hvordan den kommer til at smage.

Melanie  -  2017-05-21 20:21:49
Mums.. Smager pisse godt :)

Banan kage smølfen  -  2017-05-15 20:19:34
Dejlig og luftig kage, som altid er et hit. Husk!. At bage tiden er forskellig om du bruger varmluft eller ovn, samt hvilket fad du bruger, tag evt. En stol og sæt dig ud til ovnen efter ca. 20min. Så kan det ikke gå galt medmindre du vipper på stolen. 😊 Mængden på kagen passer fint!.

Katharina  -  2017-05-11 11:51:33
Lidt lime, og den flyver!

  -  2017-05-07 18:49:40
Hvis den bages i en springform skal den have længere tid.

Der er mere end 50 kommentarer til denne opskrift
Se alle kommentare her