Suppe
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : Ahrendtsen Indsendt : Red : |
|
|
Skræl grøntsagerne og snit dem i mundrette stykker (ikke for store). Skær svinemørbraden i små tern og brun dem i en stor gryde med lidt olie. Tag halvdelen af mørbrad-ternene op igen - de skal bruges til pynt ved servering. Put grøntsagerne ned i gryden, og hæld bouillon, salt, peber og timian ved. Lad grøntsagerne koge møre.
Nu kan du blende suppen, hvis du ønsker en "glat" konsistens, men den kan også serveres som den er! Server ristede mørbrad-tern, frisk hakket persille og noget godt brød til - eventuelt sammen med en lille skål 18% cremefraiche. |
|
Opskriften er vist 8481 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne