Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Suppe

Suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ahrendtsen

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.kartofler
3 porrer
2 persillerødder
1.5 l.god grøntsags-boullion
2 tsk.tørret timian
 salt
 peber
0.5-1 røget svinemørbrad
 persille
 18% creme fraiche
 Godt brød
 
Opskrift:
Skræl grøntsagerne og snit dem i mundrette stykker (ikke for store). Skær svinemørbraden i små tern og brun dem i en stor gryde med lidt olie. Tag halvdelen af mørbrad-ternene op igen - de skal bruges til pynt ved servering. Put grøntsagerne ned i gryden, og hæld boullion, salt, peber og timian ved. Lad grøntsagerne koge møre.
Nu kan du blende suppen, hvis du ønsker en "glat" konsistens, men den kan også serveres som den er!
Server ristede mørbrad-tern, frisk hakket persille og noget godt brød til - eventuelt sammen med en lille skål 18% creme fraiche.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 6136 gange,
og udskrevet 82 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu