Marias champignon opskrift

Marias champignon opskrift, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Frede Tjørnelund

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2-3 champignon pr person (store)
 blåskimmelost
 bacon
 
Opskrift:
Champignon deles så man har "hoved og rod"
Med en teske udhules champignon og denne "masse" findeles

Blandes med ca. 1 spsk. blåskimmelost til en passende konsistens så man kan fylde det tilbage i det udhulede champignonhoved
Champignonhovedet omvikles med en skive bacon
Bages i ca. 15 min ved 200 grader C. (til baconen er gennemstegt)
Serveres varm med flutes til.

Tips:

Det bør være store champignon jeg har brugt i størelse ca 5-6 cm i diameter


karakterer:
Opskriften er vist 5037 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu