Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tunsalet

Tunsalet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Charlotte

Indsendt :



Ingredienser:
2 ds.tun
3-4 spsk.græsk yougurt
1 rød løg hakket fint
 limesaft
 salt
 peber
 
 ristet brødskive
 lidtsalat til brødet
 
 Pynt:
 tomat
 agurk
 
Opskrift:
Væden fra tunen hældes fra
græsk yougurt i en skål, tilsæt de hakket løg, samt limesaft.
smag til med salt og peber-
anrettes på en tallerken,
med de ristet brød, derefter skal
salaten på brødet
tunsalaten på brødet, pyntes med tomat og agurk..


Tips:

Selve dressinge bruger jeg til alle salater, hønsesalat, hvor der er tilsat lidt champigning og aspargs.. æggesalat med karry... disse salater er også godt til frokostboller.. håber du kan bruge dem.. de er også fedtfattige.. der kan evt. tilsættes noget mayo. hilsen Charlotte


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7358 gange,
og udskrevet 99 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu