Mazarinkage 03

Mazarinkage 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
150 g.hvedemel
110 g.smør eller margarine
50 g.florsukker
 
 Fyld:
100 g.smør eller margarine
100 g.sukker
2 æg
100 g.smuttede fint hakkede mandler
 evt.1 tsk. mandelessens
 
Opskrift:
Hvedemel og de øvrige ingredienser æltes sammen til en ensartet dej. Fedtstoffet skal ikke blødgøres men have sin normale konsistens.

Linsedejen rulles eller klappes ud og anbringes i en smurt lagkageform ca 22 cm. i diameter, og fyldet fordeles over dejen.

Fyld:
Fedtstoffet blødgøres sammen med sukkeret, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen, og til sidst tilsættes de smuttede, fint hakkede mandler.


Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 35 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Kagen tages ud af formen, når den er lidt afkølet, og sættes derefter til afkøling på rist.

Når kagen er afkølet, smøres chokoladeglasuren på, og kagen pyntes evt. med en kant af grøn smørcreme.

Tips:

837


Beskrivelse:
Se kokkens opskrift på Mazarinkage

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14750 gange,
og udskrevet 178 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu