Brødet udblødes.
Løg og hvidløg hakkes fint og snurre klare i 1 spsk olie.
Brødet knuges og tilsættes fårefarsen sammen med løg og hvidløg, æg, krydderurter, salt og peber.
Farsen røres godt.
Med våde hænder formes farsen til små boller.
Resten af olien varmes op på en pande og heri steger bollerne sprøde og brune på alle sider i ca. 10 minutter.
Bollerne serveres lune med yoghurtsovs og flutes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9356 gange, og udskrevet 153 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider