Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammekødboller med urter

Lammekødboller med urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 tykskive toastbrød
2 løg
2 fedhvidløg
5 spsk.olie
500 g.fårefars
1 æg
3 spsk.hakket persille
2 spsk.hakket basilikum
1 spsk.hakket kørvel
1 spsk.hakket citronmelisse
1 tsk.tørret mynte
 Salt
 peber


Opskrift:

Brødet udblødes. Løg og hvidløg hakkes fint og snurre klare i 1 spsk olie. Brødet knuges og tilsættes fårefarsen sammen med løg og hvidløg, æg, krydderurter, salt og peber. Farsen røres godt.

Med våde hænder formes farsen til små boller. Resten af olien varmes op på en pande og heri steger bollerne sprøde og brune på alle sider i ca. 10 minutter.

Bollerne serveres lune med yoghurtsovs og flutes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8379 gange,
og udskrevet 100 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu