Boller med græskarkerner

Boller med græskarkerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Græskarkerner

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mia

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 hvedemel
 speltmel
 rugmel
 græskarkerner
 sesamfrø
 hørfrø
1 pk.tørgær
1 tsk.salt
 lunkent vand
 
Opskrift:
Du bestemmer selv hvor meget.
mel og tørgær blandes efter behov.
kerner og frø hakkes i blender.
bland mel og kerner og salt med varmt vand.
Rør dejen kun med ske, lad den være smidig og sejg.
Lad hæve 1 time og tag med en ske og fordel på en bageplade.
efterhæv mens ovnen varmer.
varmluft 200 grader 15 min.

Tips:

meget gode boller





karakterer:
Opskriften er vist 21597 gange,
og udskrevet 288 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-03 15:22:15
Uden mængder på ingridienserne kan man lige så godt selv hælde forskellige kerner og meltyper i en skål og håbe på det bedste. - Og hvad skal man så med en opskrift??