Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cremet gulerodssuppe II

Cremet gulerodssuppe II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 dl.eddike
50 g.sukker
2 rødløg i tynde skiver
800 g.skrællet gulerod
2 l.hønsebouillon
3-4 kvistetimian
2 dl.creme fraiche 18%
 salt
 peber
6 skiverbacon
 
 brød
 


Opskrift:

Bring eddike og sukker i kog og kog til sukkeret er opløst. Hæld lagen over løgene og lad dem trække i mindst 30 minutter.
Skær gulerødderne i skiverog kog dem godt møre i bouillon tilsat timian ca. 25 minutter. Fjern timiankvistene blend suppen med cremefraiche og smag til med salt og peber.
Steg baconskiverne sprøde. Server suppen med de syltede rødløg og bacon på toppen sammen med brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14216 gange,
og udskrevet 216 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu