Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Scampi stuvning

Scampi stuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Frederik

Indsendt :





Ingredienser:
24 rå afskallede scampi
 Olivenolie
 Smør
 Hakket hvidløg
 Kapers
 Persille
 Citronjuice
 


Opskrift:

Varm halv olivenolie og halvt smør i en pande. Steg scampierne forsigtigt i op til 10 minutter. Hellere for lidt end for meget. De må ikke få for meget (tørre).
Tilføj hvidløg, godt med persille, kapers og lidt citronjuice. Scampierne må ikke drukne smagsmæssigt.
Serveres med saucen og flutes.

Tips:

Elefanthvidløg er rigtig gode til denne ret. BrÈddet kan dyppes i saucen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2992 gange,
og udskrevet 44 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hans   -  2011-07-08 17:58:22
Lyder rigtig godt, den skal brøves i aften. karakter kommer senere !