Scampi stuvning

Scampi stuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Frederik

Indsendt :



Ingredienser:
24 rå afskallede scampi
 Olivenolie
 Smør
 Hakket hvidløg
 Kapers
 Persille
 Citronjuice
 
Opskrift:
Varm halv olivenolie og halvt smør i en pande. Steg scampierne forsigtigt i op til 10 minutter. Hellere for lidt end for meget. De må ikke få for meget (tørre).
Tilføj hvidløg, godt med persille, kapers og lidt citronjuice. Scampierne må ikke drukne smagsmæssigt.
Serveres med saucen og flutes.

Tips:

Elefanthvidløg er rigtig gode til denne ret. BrÈddet kan dyppes i saucen.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3179 gange,
og udskrevet 66 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Hans   -  2011-07-08 17:58:22
Lyder rigtig godt, den skal brøves i aften. karakter kommer senere !