Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Falaffel

Falaffel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Falafel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : herrig

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.kikærter
1 stort bdt. persille
2 store løg
30 g.falaffel krydderi (færdigblandet)
100 g.sambal oelek
40 g.salt
1 tsk.natron
 


Opskrift:

læg kikærterne i blød natten over. skyl dem grundigt i koldt vand, og lad dem afdryppe.
Hak kikærter, løg, persille i kødhakker, og tilsæt krydderier, chilli og natron.
bland det hele, og tilsæt 3,5 dl. vand.
HUSK: kikærterne skal under ingen omstændigheder koges.
Lad farsen hvile et par timer.
Form så små boller af farsen, og kog dem i rigelig og varm olie.

Tips:

Falaffel er meget velegnet til nedfrysning.Da denne portion giver ca. 100 stk. falaffel, vil man nok få brug for dette. Man kan udelukke persille og løg, og istedet bruge 2 hele rensede porrer. Man kan også blande sit falaffelkrydderi selv som følger: 35 g. koriander 10 g. spidskommen 5 g. gurkemeje 5 g. allehånde




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Falafel



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11688 gange,
og udskrevet 203 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu