Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Prossekage (Pråskage)

Prossekage (Pråskage), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Højtid: Jul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1/2 kg.havregryn
1 spsk.kartoffelmel
2 spsk.sukker
1/2 tsk.salt
2 tsk.kardemomme
3 æggeblommer
125 g.rosiner
1 l.sødmælk
 


Opskrift:

Alle ingredienserne røres sammen på nær de stiftpiskede æggehvider, som vendes i tilsidst.

Bages i to kageformer ved jævn varme (170 grader C).

Når kagen er bagt, og den er blevet kold, skæres den i skiver og brunes på panden i olie eller smør.

Spises med sirup, æblemos eller sukker, hvad man nu foretrækker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7962 gange,
og udskrevet 110 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu