Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Prossekage (Pråskage)

Prossekage (Pråskage), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1/2 kg.havregryn
1 spsk.kartoffelmel
2 spsk.sukker
1/2 tsk.salt
2 tsk.kardemomme
3 æggeblommer
125 g.rosiner
1 l.sødmælk
 
Opskrift:
Alle ingredienserne røres sammen på nær de stiftpiskede æggehvider, som vendes i tilsidst.

Bages i to kageformer ved jævn varme (170 grader C).

Når kagen er bagt, og den er blevet kold, skæres den i skiver og brunes på panden i olie eller smør.

Spises med sirup, æblemos eller sukker, hvad man nu foretrækker.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8477 gange,
og udskrevet 140 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu