Prossekage

Prossekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

HøjtidJul - julen

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.havregryn
1 spsk.kartoffelmel
2 spsk.sukker
0.5 tsk.salt
2 tsk.kardemomme
3 æggeblommer
125 g.rosiner
1 l.sødmælk
 
Opskrift:
Alle ingredienserne røres sammen på nær de stiftpiskede æggehvider, som vendes i tilsidst.

Bages i to kageformer ved jævn varme (170 grader C).

Når kagen er bagt, og den er blevet kold, skæres den i skiver og brunes på panden i olie eller smør.

Spises med sirup, æblemos eller sukker, hvad man nu foretrækker.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Prossekage her

karakterer:
Opskriften er vist 8889 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu