Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Citronmuffins Diabetes

Citronmuffins Diabetes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Stk.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Erfaren diabetiker

Indsendt :


Citronmuffins Diabetes, billede 4 Citronmuffins Diabetes, billede 1 Citronmuffins Diabetes, billede 2 Citronmuffins Diabetes, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 æg
30 g.sukker
100 g.Perfect Fit
75 g.olie eller flydende margarine
0.5 dl.minimælk eller skummet mælk
0.5 dl.citronsaft
180 g.hvedemel
3 tsk.bagepulver
2 tsk.vanillesukker
3 spsk.revet citronskal
 
 Glasur:
3 spsk.flormelis
1 tsk.vand
 evt.en dråbe gul frugtfarve
 


Opskrift:

Pisk sukker og æg lyst og skummende.
Tilsæt fedtstof, mælk og citronsaft og rør godt.
Sigt mel, bagepulver og vanillesukker sammen og rør blandingen i dejen sammen med citronskallen.
Pisk, til der ikke er nogen klumper.

Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag dem midt i ovnen 12 - 15 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Tag de bagte muffins ud af ovnen og lad dem køle af på en rist.

Bland vand og flormelis og rør. Fordel glasuren på de 12 muffins.

Tips:

Den lille mængde sukker er ok for en diabetiker. En muffin er passende som mellemmåltid for en diabetiker. Glasuren kan evt. udelades. De færdige muffins kan fryses.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (18 stemmer)

Opskriften er vist 60352 gange,
og udskrevet 1890 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Joan  -  2018-03-20 11:59:30
Kan det passe at der skal bruges 100 g perfekt fit?? Jeg syntes det er rigtig rigtig meget....


Anita  -  2014-06-03 13:16:48
Rigtige gode!!! undlod at bruge Perfect Fit og de smagte kanon alligevel Nu vil jeg prøve samme opskrift med blåbær


Pia  -  2013-03-07 16:38:36
lækre!! rev citronskal fra to hele citroner, men havde slet ikke nok til de tre spiseskefulde.... men så puttede jeg lidt mere saft i for at kompensere....


Siri  -  2013-02-14 16:29:31
Dælme nogle gode kager smager mums i stedet for perfit brugte jeg sød middel virker super godt.


  -  2012-05-14 16:46:52
Som "nybagt" diabetiker er det bare fantastisk at opdage, der osse findes lækre opskrifter til os der har svært ved at slippe de søde sager.


Margit  -  2011-03-31 23:00:05
Ja, Perfect fit skal altid tilsættes sammen med melet. Ellers bliver det til en hård knold. Det kan smelte i varme, men ikke koldt i æg. Perfect-fit er kunstigt sødestof (ligesom Atwell), som kan spises af diabetikere, uden at gå i blodet og forhøje sukkertallet som almindeligt sukker.


  -  2010-07-12 08:33:10
hvad er perfect fit?


zarina  -  2010-03-21 09:40:02
Jeg er nogenlunde udi at bage med perfect fit men andre er det måske ikke og ved gennemlæsning af opskrift, mangler perfect fit at blive tilsat.Jeg mener at den vil være ok at tilsætte sammen med melblandingen