Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svigermors Kransekagerkonfekt

Svigermors Kransekagerkonfekt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 50 stk.

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kransekagemasse

Højtid: Jul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Svigermors Kransekagerkonfekt, billede 4 Svigermors Kransekagerkonfekt, billede 1 Svigermors Kransekagerkonfekt, billede 2 Svigermors Kransekagerkonfekt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kransekagemasse (Odense Kransekagemasse, anbefales)
500 g.flormelis
150 g.fint hakkede mandler
100 g.tvebakker
3-4 æggehvider
 
 Pynt
 nødder
 smuttede mandler
 cocktailbær
200 g.chokolade
 
 


Opskrift:

Massen æltes med æggehviderne, dernæst flormelis, de hakkede mandler og de knuste tvebakker æltes i. Det er nemmest at ælte det med fingrene.

Fyld massen i en sprøjtepose med en fintakket tylle. Sprøjt massen ud på en plade, med bagepapir, i små toppe, rosetter eller andre forme.

Pynt dem med nødder, mandler og bær.

Bagetid: ca. 6 min ved 230 grader C. alm. ovn - indtil de er gyldne. Smelt chokoladen over et vandbad.

Dyp bunden af konfektstykkerne i chokoladen. Sæt dem på en bagerist med bunden opad og lad dem tørre.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (23 stemmer)

Opskriften er vist 67484 gange,
og udskrevet 1480 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Olivia Gregersen  -  2014-11-30 11:14:42
Det var mine første kransekager - anbefaldingsværdig opskriften, som er nem og lige. De ambrosiske kager virker ikke for søde.


  -  2010-02-04 16:55:27
kan man fryse dem når de er bagt


lise paulsen  -  2007-06-10 17:22:18
den opskrift på gl. norsk er god jeg har brugt den mange gange 500 gr. flormelis 5oo gr. mandler. 3-4 æggehvide


lise paulse  -  2007-06-10 17:20:17
gl. norsk opskrift


am  -  2006-12-29 23:38:56
øhh er det nødvendigt med tvebakker i opskriften???


meyer  -  0000-00-00 00:00:00
virkelig god opskrift. jeg varmer altid massen en smule i micro ovnen


karin  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg vil foreslå at man opvarme massen inden den kommer i sprøjteposen. Kagerne er vikelig gode og lækre.