Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sjove Italienske gærbrød

Sjove Italienske gærbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.smør eller margarine
2 spsk.sukker
2 æggeblommer
400 g.hvedemel
30 g.gær
0.25 tsk.salt
2 dl.lunken mælk
 
 Pynt:
 Æg
 Rosiner
 
Opskrift:
Mælken lunes. Heri opløses sukker, gær, salt, æggeblommer og fedtstof. Til sidst hældes melet i. Dejen æltes godt, evt. med lidt ekstra mel. Rulles straks til tykke pølser, der formes til forskellige figurer, eller til boller, hvis de vil bage skildpadder. Brødene hæver tildækket på et lunt sted i 30 minutter, inden de pensles.

Forsigtigt stikkes rosiner eller hele nelliker i dyrene for at danne øjne. Brødene pensles med æg eller æggehvide. Bages ved 250 grader C de første 4 minutter og derefter ved 225 grader C de næste 4 minutter. Bages i alt 8-10 minutter.

I syden serveres gærbrødene ofte formet som festlige figurer, alt efter fantasien. Prøv disse sjove brød, formet til fisk, rejer, skildpadder, hummere osv. Brødene skal nydes med smør.

Tips:

235-2


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5451 gange,
og udskrevet 84 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu