Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æbler i svøb

Æbler i svøb, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.hvedemel
250 g.smør eller margarine
50 g.gær
0.5 dl.mælk
 
 Fyld:
3 tsk.kanel
25 g.sukker
 
5 mellemstore halverede skrællede udhulede æbler
 


Opskrift:

Mælken hældes i et fad, og heri opløses gæren. Hvedemel og fedtstoffet blandes i, og det hele æltes sammen til en ensartet dej, der formes til en kugle som hviler 2-3 minutter.

Kuglen trykkes flad og rulles eller klappes ud i 60x24 cm, deles på langs i 2 stykker og på tværs i 5 stykker, så der fremkommer 10 stykker på 12x12 cm.

På hvert dejstykke anbringes et halvt æble med kanelfyld opad. Dejen foldes omkring æblet og anbringes med lukningen i bunden på en smurt plade og efterhæver 15 minutter på et lunt sted, tildækket.

Pensles med æggestrygelse, drysses med groft sukker og bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i ca. 20 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.


Dybfrysning:
Brødet lægges i en plasticpose eller pakkes ind i aluminiumsfolie eller fryse folie, mens det endnu er håndvarmt, og opbevares i dybfryseren ved -18 grader i op til 6 måneder.

Optøning:
I stuetemperatur optøs brødet på køkkenbordet indpakket i fryseemballagen på ca. 2 timer I en forvarmet ovn, 200 grader C optøs brødet på 10-15 minutter.

Tips:

839




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4260 gange,
og udskrevet 42 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu