Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kærnebrød Diabetiker

Kærnebrød Diabetiker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvid Hvede

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Erfaren diabetiker

Indsendt :




Ingredienser:
1 mørk hvidtøl
1.5 dl.lunkent vand
50 g.gær
1 tsk.salt
0.5 dl.olie eller flydende margarine
200 g.fuldkornshvedemel
400 g.Hvid Hvede
300 g.almindeligt hvedemel
 


Opskrift:

Opløs gæren i vandet og tilsæt øllet.Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt til dejen er ensartet.
Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 30 min.
slå dejen ned og del den i 2 lige store dele, der formes til kugler og derefter til aflange brød og sættes på en plade beklædt med bagepapir.
Lad brødene efterhæve tildækket et lunt sted i 20 min.
Snit brødene på langs med en skarp kniv.
Pensl med vand eller øl.
Sæt brødene ind på nederste rille i en 225 grader varm ovn.
Bag i ca. 35 min.

Tips:

Den lille mængde sukker i hvidtøllen er ok for en diabetiker. Hvid hvede er fuldkornshvedemel med højt fiberindhold, der er malet på en speciel måde, der giver et fint, hvidt mel, der ligner og opfører sig som almindeligt hvedemel. Brød bagt med hvid hvede er særdeles velegnet til diabetikere, da disse ikke må spise brød, der er bagt (udelukkende) af almindeligt hvedemel, der giver en alt for stor og hurtig stigning af en diabetikers blodsukker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 11746 gange,
og udskrevet 228 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu