Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Landbrød diabetiker

Landbrød diabetiker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvid Hvede

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Erfaren diabetiker

Indsendt :





Ingredienser:
800 g.Hvid Hvede
200 g.grahamsmel
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
0.5 dl.olie eller flydende margarine
50 g.gær
5 dl.ylette
2 dl.håndvarmt vand
 


Opskrift:

Opløs gæren i vandet og tilsæt yletten.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt til dejen er ensartet.
Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 20 min.
Del dejen i to lige store dele, der formes til kugler og sættes på en plade beklædt med bagepapir.
Lad brødene efterhæve tildækket et lunt sted i 20 min.
Rids brødene på kryds og tværs med en skarp kniv - ikke for dybt.
Pensl med æg og drys evt. med grahamsmel.
Sæt brødene ind på nederste rille i en 220 grader varm ovn.
Bag i ca. 30 min.

Tips:

Hvid hvede er fuldkornshvedemel med højt fiberindhold, der er malet på en speciel måde, der giver et fint, hvidt mel, der ligner og opfører sig som almindeligt hvedemel. Brød bagt med hvid hvede er særdeles velegnet til diabetikere, da disse ikke må spise brød, der er bagt (udelukkende) af almindeligt hvedemel, der giver en alt for stor og hurtig stigning af en diabetikers blodsukker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 12672 gange,
og udskrevet 403 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu