Schweizerpastiller

Schweizerpastiller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Pastil - Pastiller

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 æggehvide
250 g.flormelis
3-4 dråberpebermynteessens
 mørk chokolade eller overtrækschokolade til pynt
 
 
Opskrift:
Æggehviden piskes ganske let med en gaffel. Tilsæt essens og flormelis, til dejen er sammenhængende og smidig. Trilles i små kugler, der sættes på bagepapir. Kuglerne trykkes let flade og stilles til tørring. Chokoladen smeltes og kommes i et kræmmerhus af pergamentpapir. Hver pastil forsynes med en lille "top" chokolade.


karakterer:
Opskriften er vist 22695 gange,
og udskrevet 553 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Ely  -  2006-12-13 11:22:06
Prøv at piske æggehviden stiv - brug 500g flormelis - 50g smeltet smør - og naturligvis mere pebermynte -- tryk evt. flade med en gaffel - det ser flot ud - MAN KAN NÆSTEN HØRE ENGLENE SYNGE

Mig  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan også bare trykke en chokoladeknap ned i selve dejen