Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Schweizerpastiller

Schweizerpastiller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Pastil - Pastiller

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

Højtid: Jul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 æggehvide
250 g.flormelis
3-4 dråberpebermynteessens
 mørk chokolade eller overtrækschokolade til pynt
 
 


Opskrift:

Æggehviden piskes ganske let med en gaffel. Tilsæt essens og flormelis, til dejen er sammenhængende og smidig. Trilles i små kugler, der sættes på bagepapir. Kuglerne trykkes let flade og stilles til tørring. Chokoladen smeltes og kommes i et kræmmerhus af pergamentpapir. Hver pastil forsynes med en lille "top" chokolade.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 19267 gange,
og udskrevet 499 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ely  -  2006-12-13 11:22:06
Prøv at piske æggehviden stiv - brug 500g flormelis - 50g smeltet smør - og naturligvis mere pebermynte -- tryk evt. flade med en gaffel - det ser flot ud - MAN KAN NÆSTEN HØRE ENGLENE SYNGE


Mig  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan også bare trykke en chokoladeknap ned i selve dejen