Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerodsboller Diabetes II

Gulerodsboller Diabetes II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Erfaren diabetiker

Indsendt :





Ingredienser:
5.5 dl.lunkent vand
50 g.gær
0.5 tsk.salt
2 spsk.olie
250 g.revne gulerødder
1.5 dl.solsikkekerner
1 kg.Hvid Hvede
 
 Pensling:
 Æg
 


Opskrift:

Det hele blandes og æltes godt. Hæver lunt og tildækket med et viskestykke ca. 1 time. Formes til 24 boller. Hæver 20 min. Pensles med æg og bages ved 210 grader i 20 min.

Tips:

Hvid hvede er fuldkornshvedemel med højt fiberindhold, der er malet på en speciel måde, der giver et fint, hvidt mel, der ligner og opfører sig som almindeligt hvedemel. Brød bagt med hvid hvede er særdeles velegnet til diabetikere, da disse ikke må spise brød, der er bagt (udelukkende) af almindeligt hvedemel, der giver en alt for stor og hurtig stigning af en diabetikers blodsukker.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (10 stemmer)

Opskriften er vist 22769 gange,
og udskrevet 810 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Monse  -  2010-12-05 22:46:49
Tak for denne dejlige opskrift. Jeg har aldrig prøvet at bage med hvid hvede før, men bollerne blev rigtig gode.