Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Olivenbrød Diabetes

Olivenbrød Diabetes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvid Hvede

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Erfaren diabetiker

Indsendt :





Ingredienser:
3.5 dl.pilsnerøl
3.5 dl.vand
25 g.gær
2 spsk.salt
1 spsk.sukker
1 knsp.peber
1 håndfuld grønne oliven i skiver
3 spsk.olivenolie
 Rosmarin eller andre krydderurter efter smag
 Hvid hvede til dejen er fast
 


Opskrift:

Hæld øl og vand i en skål og rør gæren ud i det.
Tilsæt salt, sukker, peber og evt. andre krydderier.
Kom olie og oliven i.
Tilsæt hvid hvede lidt efter lidt til dejen er fast.
Tag dejen ud og ælt den godt samme på bordet.
Kom dejen tilbage i skåle og dæk den til med madfilm.
Stil i køleskab i min. 12 timer.
Tag dejen ud af køleskabet og ælt den igennem.
Form flütes eller boller og lad disse hæve tildækket på en plade med bagepapir i 45 min.
Pensel med vand eller mælk og sæt brødene i en varm ovn - 200 grader - på nederste rille.
Bag i ca. 20 min. alt afhængig af størrelse.

Tips:

Hvid hvede er fuldkornshvedemel med højt fiberindhold, der er malet på en speciel måde, der giver et fint, hvidt mel, der ligner og opfører sig som almindeligt hvedemel. Brød bagt med hvid hvede er velegnet til diabetikere, fordi disse IKKE må spise brød, der er bagt (udelukkende) af almindeligt hvedemel.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7613 gange,
og udskrevet 110 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu