Morgenpandekager Diabetes
Hovedingrediens : Mel - Hvid Hvede Fedtfattig opskrift Indsendt af : Jonna Blak-Kristiansen Indsendt : Red : |
|
|
Pisk mel, æg og lidt mælk til en klumpfri dej. Tilsæt resten af ingredienserne. Dejen har bedst af at hvile ½ time i køleskabet. Bag pandekagerne på en slip-let pande i ca. ½ tsk. flydende margarine pr. pandekage.
Tips: Tilbehør: Hertil kan serveres sukkerfri marmelade, et bordsødemiddel som fx. Cologran eller PerfectStrø, eller 1 tsk. ahornsirup pr. pandekage. En sådan lille mængde sirup er tilladt, hvis man er diabetiker og kun spiser 1 eller 2 pandekager. Hvid hvede er fuldkornshvedemel med højt fiberindhold, der er malet på en speciel måde, der giver et fint, hvidt mel, der ligner og opfører sig som almindeligt hvedemel. Hvid hvede er på grund af sit fiberindhold langt sundere for diabetikere end almindeligt hvedemel. |
|
Opskriften er vist 30600 gange,
og udskrevet 667 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Christina Martin Jakobsen - 2021-02-17 23:30:12 Kulhydrat forhold pr 100 gram ? Stig Ekblom - 2015-04-18 09:32:18 Kunne vi dog ikke få at vide, hvor stort fiberindhold, der er i de enkelte melprodukter - feks i hvid hvede MonaAdele - 2012-07-24 17:22:08 De smager virkelig godt. Jeg har lige bagt dobbeltportion, så der er til fryseren. De mætter også mere med det hvid hvede mel. Randi - 2009-09-27 18:11:35 Mums de er gode.. havde dog ikke kardemomme/citronskal så brugte 1 lille tsk vanillesukker mere.. Min søn er helt vilde med dem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne