Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Alle tiders pesto

Alle tiders pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

DressingRet : Dressing - Diverse dressinger

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : CP

Indsendt :



Ingredienser:
1 dl.rapsolie
1 dl.bredbladet persille
1 dl.frisk basilikum
 salt
 peber
1 spsk.ristede pinjekerner
 evt.1 fed hvidløg
 
Opskrift:
Put alle ingredienser i en blender (stavblender kan også bruges) og blend. Hvis en tyndere konsistens ønskes, kan man bare hælde mere olie i og blende igen.

Tips:

Denne pesto smager bare fremragende, ligesom den pesto man får serveret på café. Den er god til salater, pasta, kød ect. Har efter lang tids eksperimentering nået frem til at rapsolie er bedst til persto, da jomfru oliven olie altid giver en mærkelig og klistret smag.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (13 stemmer)

Opskriften er vist 21934 gange,
og udskrevet 998 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bodil, Kbhvn.  -  2010-08-09 17:54:54
Ja, den er fin, dog vil jeg nok næste gang ,som fan af basilikum, tilsætte forholdsvist mere af denne herlige krydderurt.