Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Alle tiders pesto

Alle tiders pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

DressingRet : Dressing - Diverse dressinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : CP

Indsendt :





Ingredienser:
1 dl.rapsolie
1 dl.bredbladet persille
1 dl.frisk basilikum
 salt
 peber
1 spsk.ristede pinjekerner
 evt.1 fed hvidløg
 


Opskrift:

Put alle ingredienser i en blender (stavblender kan også bruges) og blend. Hvis en tyndere konsistens ønskes, kan man bare hælde mere olie i og blende igen.

Tips:

Denne pesto smager bare fremragende, ligesom den pesto man får serveret på café. Den er god til salater, pasta, kød ect. Har efter lang tids eksperimentering nået frem til at rapsolie er bedst til persto, da jomfru oliven olie altid giver en mærkelig og klistret smag.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (13 stemmer)

Opskriften er vist 21811 gange,
og udskrevet 970 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bodil, Kbhvn.  -  2010-08-09 17:54:54
Ja, den er fin, dog vil jeg nok næste gang ,som fan af basilikum, tilsætte forholdsvist mere af denne herlige krydderurt.