Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Klovnenæser med fyld

Klovnenæser med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : C.Fabricius

Indsendt :





Ingredienser:
2 mellemstore rødbeder
1 gulerod
2 bagekartofler
100 g.rasp
 salt
 peber
 spidskommen
 timian
 æg
 mælk
 Fetaost
 bacon
 frisk timian
 


Opskrift:

rødbeder-gulerod og kartofler rives på det grove rivejern. De revde kartofler presses i rent viskestykke for væde.
rasp blandes med salt, peber, timian ( ca. 2 tsk.)og spidskommen (ca. 1 tsk)

Der røres en "dej" af de revne rodfrugter og blandningen med rasp og krydderier. Den vil stå rødlig pga rødbederne. Deraf kommer navnet "klovnenæser"

Bage form til muffins smøres.
hullerne fyldes halv op med den røde flydende "dej". Der monteres et stk feta ost i hver. Der påfyldes herefter med den øvrige "dej"

Der drysses til slut med rasp på toppen

De bages i 20-25 minutter i varmluft ovn på 200 gr.

Bacon steges på pande og lægges på som delikat pynt på "klovnenæserne"

"Klovnenæserne" serveres med en enkel grov salat -gerne med en olie/eddike dressing.



Tips:

Vegetariske lækkerier i muffinforme.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6756 gange,
og udskrevet 95 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-11-15 17:24:20
Tak til Le Chef. . det er korrekt Til birgitte : æg : 2 stk, mælk : et skvæt. vh C.Fabricius


Le chef ;-)  -  2011-07-13 12:11:29
1 æg evt. suppleret med mælk så den rette Dej-konsistens opnås.


Birgitte - Esbjerg  -  2011-03-01 16:35:36
Lyder som en sjov og spændende opskrift, som jeg gerne vil prøve. I ingredienslisten er nævnt æg og mælk, men ikke hvor meget, og i opskriften siges der ikke noget om, at det skal i. Hvordan gør jeg det rigtigt? M.V.H Birgitte