Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koldthævet müslibrød med durum

Koldthævet müslibrød med durum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Musli

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tondi

Indsendt :





Ingredienser:
30 g.Gær
200 g.Durummel
1 spsk.Honning
5 dl.Vand
1 tsk.Salt
500 g.Hvedemel
50 g.Fibermüsli (vi bruger den fra Fakta)
 


Opskrift:

Dejen skal laves én dag i forvejen. Vi laver den normalt inden vi gå i seng så er den kla til morgenbordet næste dag.
Opløs gæren i lunkt vand.
Tilsæt Durummel, salt og honning og rør rundt til det opnås en jævn masse. Tilsæt derpå hvedemelen og rør med en håndmikser i ca 5 min til dejen er helt homogen.
Læg dejen i en brød form og stil det overdækket i køleskabet til næste dag (ca. 7 timer).

Næste dag:
Tænd ovnen på 200 grader.
Pensel med mælk samt drys med havregryn og sæt formen med dej ind i den kolde ovn med det samme.
Brødet skal have ca. 40 minutter.
Hvis man er i tvivl om brødet er helt færdigt kan man stikke med en strikkepind for om den er klisteret i midten. Hvi det er tilfældet skal det have lidt mere (5-10 min).
Nu har men det bedste morgenbrød man kan forestille så ... god fornøjelse.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11097 gange,
og udskrevet 291 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

kristina  -  2011-01-05 12:17:43
hvad nu hvis man ikke har en strikkepind?