Hvid chokolade panna cotta
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Lisbet Indsendt : Red: |
|
|
Fløden koges op med sukker. Herefter smeltes gelatinen og chokoladen heri.
Sættes i skåle på køl. Tips: Jeg hælder det i engangsglas. Dagen efter ødelægger jeg glasset så pannacottaen har en fin form på tallerkenen. Drysser revet mørk og hvid chokolade over samt frisk frugt på siden. |
|
Opskriften er vist 19157 gange,
og udskrevet 493 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer FTO - 2012-05-15 13:24:40 Kanon dessert :) Jeg kom også en tsk vanilie i. Og når den var kold på tallerkenen, kom jeg revet mørk chokolade i midten af hver og friske hindbær rundt i kanten hele vejen rundt. Sweet28 - 2009-03-23 19:02:53 Skal man veje fløden af?, eller hvor mange dl. er det ca. Kan man købe husblas som pulver?, eller hvor mange plader er det? Sofia - 2009-03-17 13:13:41 jeg synes den smager godt. men jeg synes alt mad smager godt. det ert personligt problem jeg har.. jeg kan slet ikk stoppe, mmmm... mer pannacotta mathi - 2008-02-05 13:59:28 den er bare super !!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne