Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gule røds kage

Gule røds kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mester_kokken

Indsendt :





Ingredienser:
200 g.blødt smør
200 g.brun farin (ca. 3 1/3 dl)
3 æg (str. mellem)
200 g.hvedemel (ca. 3 1/3 dl)
2 tsk.stødt kanel
 
 Flødeost-glasur:
200 g.flødeost naturel 37% (70+)
2 spsk.vand
50 g.florsukker (ca. 1 dl)
2 tsk.fintrevet citronskal
2 tsk.friskpresset citronsaft
 
 Pynt:
 hakkede valnøddekerner
 fintrevet citronskal
 
2 tsk.bagepulver
5 fintrevne gulerødder (ca. 300 g)
75 g.hakkede valnøddekerner
1.5 dl.rosiner
 


Opskrift:

Bagetid: Ca. 1 time ved 175°.


Pisk smør, farin og æg godt sammen. Bland hvedemel, kanel og bagepulver sammen og vend det i smørblandingen skiftevis med gulerødder, valnøddekerner og rosiner. Fordel dejen i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter) og bag kagen midt i ovnen.

Flødeost-glasur: Skær flødeosten i mindre stykker og rør den godt sammen med vand, florsukker, citronskal og -saft. Smør "glasuren" på den kolde gulerodskage og pynt med valnøddekerner og revet citronskal.



Tips:

Tip: Gulerødder kan erstattes af 300 g groftrevet squash.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3121 gange,
og udskrevet 54 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu