Marcipanbrød med pistacie

Marcipanbrød med pistacie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

SlikRet : Slik - Marcipankonfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.marcipan
200 g.pistaciemasse (Odense)
100 g.Nougat, blød
 overtrækschokolade
 
Opskrift:
Pynt med hakkede pistacienødder, kandiserede roser og sølvdrys (fås i specialforretninger)





karakterer:
Opskriften er vist 26388 gange,
og udskrevet 434 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-12-02 21:08:22
Ok, kan gætte mig til hvordan det gøres: 1. bland marzipan og pistacemasse med hænderne til en ensartet masse, ens farve og det hele. 2. Vi gør som med kransekage. Deler vores klump af marzipan/pistacemasse op i klumper af 50 gram, samme størrelse som et stykke kraneskage. man kan også dele dem ud i 25 gram i stedet, så svarer det til en mundfuld vil jeg mene. 3. Nu har du så frit valg på alle hylder til hvordan dine brød her skal se ud, jeg ville nok bruge den aflange men tykke form, og forme brødet rundt på toppen - lige som de chokoladeovertrukne brød du kan købe i alle butikkerne op til jul, eller som de har hos Frelsens chokolade: 3. Når du hat formet dem, har jeg lært at man kan tage en kniv eller ligne, og skære en rille op i brødet i bunden, som man kan skære en skive nougat og putte op i. Det er helt op til en selv hvor meget nougat man vil have it, jeg vil nok sige af erfaring at der skal en del i. Så 10 gram ud af de 50 gram det vejer, 20%. Nok er meget passende, for lidt nougat og det slet ikke kan smages. Men det er lidt lige meget hvordan du putter nougatten på/i dit brød, man kunne skære en skive nougat på 10 gram ca. og komme under brødet som "bund" det tror jeg at jeg ville gøre. 4. Smelt 200 gram standard chokolade ved laveste temperatur i et vandbad, kommer det over 37 grader blvier chokoladen grim grå på overfladen når den tørrer, efter eget valg, marabou, bage chokolade, odense, alt kan bruges. 5. Du tager en pencel af en art, og maler dine brød med den smeltede chokolade, måske på den bageovns rillede/hullede bageplade, og kom et stykke bagepapir under som kan fange den chokolade der må dryppe af, som kan genbruges til en anden gang. Held og lykke :)

  -   2008-07-01 19:27:28
DET ER BARE LÆKKERT!

  -   2006-12-11 18:07:45
Sorry....jeg fik fumlet lidt ved tastaturet. Det jeg ville sige var, at en sonm jeg der ikke er vant til at lave juleknas, er der ikke meget hjælp at hente her. Jeg har dog selv fundet ud af at handle ind uden at kigge opskrifter. Men lige hvordan jeg skal gøre er jeg meget usikker på. Derfor ville det være godt med en "Opskrifte til juleknas for dummies"

  -   2006-12-11 18:04:26
Jeg må tilslutte mig kritikken. En som jeg

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg har selv fået sådan et af en jeg kender men jeg ved ikke hvordan man kan lave den.......

  -   2005-01-01 01:01:01
i mangler at sige hvordan man gør

  -   2005-01-01 01:01:01
det lyder rigtigt lækkert, men der mangler en liste til at gå ud fra...hvordan og hvilken rækkefølge...osv.