Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marcipanbrød med pistacie

Marcipanbrød med pistacie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

SlikRet : Slik - Marcipankonfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Højtid: Jul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.marcipan
200 g.pistaciemasse (Odense)
100 g.blød nougat
 overtrækschokolade
 


Opskrift:

Pynt med hakkede pistacienødder, kandiserede roser og sølvdrys (fås i specialforretninger)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (14 stemmer)

Opskriften er vist 21301 gange,
og udskrevet 380 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bagereleven  -  2015-12-02 21:08:22
Ok, kan gætte mig til hvordan det gøres: 1. bland marzipan og pistacemasse med hænderne til en ensartet masse, ens farve og det hele. 2. Vi gør som med kransekage. Deler vores klump af marzipan/pistacemasse op i klumper af 50 gram, samme størrelse som et stykke kraneskage. man kan også dele dem ud i 25 gram i stedet, så svarer det til en mundfuld vil jeg mene. 3. Nu har du så frit valg på alle hylder til hvordan dine brød her skal se ud, jeg ville nok bruge den aflange men tykke form, og forme brødet rundt på toppen - lige som de chokoladeovertrukne brød du kan købe i alle butikkerne op til jul, eller som de har hos Frelsens chokolade: Sådan her: http://www.odense-marcipan.dk/media/44082/vaertindens-marcipanbroed_870x620.jpg 3. Når du hat formet dem, har jeg lært at man kan tage en kniv eller ligne, og skære en rille op i brødet i bunden, som man kan skære en skive nougat og putte op i. Det er helt op til en selv hvor meget nougat man vil have it, jeg vil nok sige af erfaring at der skal en del i. Så 10 gram ud af de 50 gram det vejer, 20%. Nok er meget passende, for lidt nougat og det slet ikke kan smages. Men det er lidt lige meget hvordan du putter nougatten på/i dit brød, man kunne skære en skive nougat på 10 gram ca. og komme under brødet som "bund" det tror jeg at jeg ville gøre. 4. Smelt 200 gram standard chokolade ved laveste temperatur i et vandbad, kommer det over 37 grader blvier chokoladen grim grå på overfladen når den tørrer, efter eget valg, marabou, bage chokolade, odense, alt kan bruges. 5. Du tager en pencel af en art, og maler dine brød med den smeltede chokolade, måske på den bageovns rillede/hullede bageplade, og kom et stykke bagepapir under som kan fange den chokolade der må dryppe af, som kan genbruges til en anden gang. Held og lykke :)


Pigen fra mørke  -  2008-07-01 19:27:28
DET ER BARE LÆKKERT!


Naja  -  2006-12-11 18:07:45
Sorry....jeg fik fumlet lidt ved tastaturet. Det jeg ville sige var, at en sonm jeg der ikke er vant til at lave juleknas, er der ikke meget hjælp at hente her. Jeg har dog selv fundet ud af at handle ind uden at kigge opskrifter. Men lige hvordan jeg skal gøre er jeg meget usikker på. Derfor ville det være godt med en "Opskrifte til juleknas for dummies"


Naja  -  2006-12-11 18:04:26
Jeg må tilslutte mig kritikken. En som jeg


Mie  -  0000-00-00 00:00:00
jeg har selv fået sådan et af en jeg kender men jeg ved ikke hvordan man kan lave den.......


Mie  -  0000-00-00 00:00:00
i mangler at sige hvordan man gør


Mette  -  0000-00-00 00:00:00
det lyder rigtigt lækkert, men der mangler en liste til at gå ud fra...hvordan og hvilken rækkefølge...osv.