Brunede kartofler med honning

Brunede kartofler med honning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lotte

Indsendt :      Red :
Brunede kartofler med honning, billede 4 Brunede kartofler med honning, billede 1 Brunede kartofler med honning, billede 2 Brunede kartofler med honning, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 glasfine små kartofler
3-4 gode spsk. honning
 salt
 
Opskrift:
Brug en tefal-pande i god kvalitet.
Hæl honningen på panden og sæt på kogeplade med kraftig varme. Når honningen bliver gylden og lidt karamelaktig, hældes karfoflerne ved (uden vand) Kartoflerne steges under omrøring, til de har en passende kulør (efter ønske)

Tips:

Under tilberedning vil køkkenet lugte MEGEt af honning, men jeg lover det kan ikke smages i de færdige kartofler, de smager lige som gode hjemmelavede brune kartofler, som vor mor lavede dem og de bliver flotte og jævnt brune. Kan på det varmeste anbefales til folk på kur, da der kun er den microskobiske mængde fedt som honningen indeholder. Og så er de meget nemme at lave.





karakterer:
Opskriften er vist 57521 gange,
og udskrevet 785 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-12-20 16:29:47
Let og det er bare gode kartofler

  -   2011-06-17 12:42:07
hvornår skal salten i???

  -   2010-10-23 12:50:04
Tak Per for det flotte billede ;-)