Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brunede kartofler med honning

Brunede kartofler med honning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lotte

Indsendt :


Brunede kartofler med honning, billede 4 Brunede kartofler med honning, billede 1 Brunede kartofler med honning, billede 2 Brunede kartofler med honning, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 glasfine små kartofler
3-4 gode spsk. honning
 salt
 


Opskrift:

Brug en tefal-pande i god kvalitet.
Hæl honningen på panden og sæt på kogeplade med kraftig varme. Når honningen bliver gylden og lidt karamelaktig, hældes karfoflerne ved (uden vand) Kartoflerne steges under omrøring, til de har en passende kulør (efter ønske)

Tips:

Under tilberedning vil køkkenet lugte MEGEt af honning, men jeg lover det kan ikke smages i de færdige kartofler, de smager lige som gode hjemmelavede brune kartofler, som vor mor lavede dem og de bliver flotte og jævnt brune. Kan på det varmeste anbefales til folk på kur, da der kun er den microskobiske mængde fedt som honningen indeholder. Og så er de meget nemme at lave.




Beskrivelse:
Se kokken farvoritopskrift på Brunede Kartofler



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 39928 gange,
og udskrevet 611 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dorit Frederiksen  -  2018-12-20 16:29:47
Let og det er bare gode kartofler


rabatskat  -  2011-06-17 12:42:07
hvornår skal salten i???


Lotte  -  2010-10-23 12:50:04
Tak Per for det flotte billede ;-)