Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dadel-konfekt

Dadel-konfekt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Frugt - Dadler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : ingha

Indsendt :





Ingredienser:
100 g.mandler
200-250 g.kogechokolade
200-300 g.dadler
200-300 g.marcipan
 


Opskrift:

opvarm vand og hæld det over mandlerne ...lad dem stå nogle minuter og smut dem ...og mandlerne halveres.

Flæk dadlerne tag sten ud... kom en lille masse marcipan i den halve dadel...opvarm kogechokolade, brug en strikpind, til at stikke i dadlerne og dyp dem halvt i den smeltede koge-chokolade(husk chokoladen må ikke blive for varm)
stilles til afkøling på et pergamentpapirmed en teske tages lidt af den varme chokolade og duppes på konfekten og mandlen anbringes.
konfekten har godt af et par minuter i køleskab for at opnå det berømte knæk

Tips:

konfekten kan også pyntes mede hassel-nødder,coctailbær eller krymmel eller kandiseret violer. hvis man vil undgå de "fødder" chokoladen laver,når man anbringer dadel-konfekten på pergament-papiret, kan de stille på en rist hvor det overskydende chokolade så vil drypper af.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15029 gange,
og udskrevet 117 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu