Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte dadler ( Julekonfekt )

Fyldte dadler ( Julekonfekt ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Juleslik -konfekt

Hovedingrediens : Frugt - Dadler

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 dadler
 marcipan
 hvid og mørk chokolade
 
 
Opskrift:
Tag stenene ud af dadlerne og læg en klat marcipan i. Vend dadlerne i hvid chokolade. Når den er stiv pyntes m. mørk chokolade eller kandiserede violer.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (19 stemmer)

Opskriften er vist 30396 gange,
og udskrevet 591 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Marianne Holm  -  2008-12-18 18:58:23
Det er også helt godt at give marcipanen aroma med fx. kaffe, cognac eller appelsin. Bitter mørk eller mælkechokoladeovertræk er også fint. Blandet nougat/marcipanfyld er også et hit!

Ryan  -  2007-12-04 15:01:18
Jeg elsker denne konfekt, dog plejer jeg at putte lidt rom eller anden spiritus/likør i marcipanen. Og så synes jeg klart bedst om hvid chokolade-overtræk til denne konfekt, men det er jo en smags sag. *<;o)

Laura  -  0000-00-00 00:00:00
mmmmmmmmm...... de er bare så gode! og så kan man spise dem til al muglig andet konfekt.

christina  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager også rigtig godt at rulle dem i perlesukker. Især er de tyrkiske dadler der kan købes hos grønthandlere gode fordi de er friske og klistrede i konsistensen.