Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødbederösti

Rødbederösti , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.rødbeder
300 g.kartofler
2 spsk.grønne oliven
1 skalotteløg
1 dl.olivenolie
1 spsk.kapers
 


Opskrift:

Skræl kartofler og rødbeder, riv dem, og vend dem med salt og peber, hakkede oliven og skalotteløg. Hæld halvdelen af olien på en varm pande, kom rødbede-kartoffelmassen på, og sautér den 3-4 min til massen begynder at klistre.

Skru op for varmen, og form massen til en tyk röstipandekage og steg den ved jævn varmei ca. 10 min. Vend forsigtigt röstien ud på et låg eller et rundt fad og glid den tilbage på panden med den stegte side opad. Steg den endnu 6 - 8 min. til rødbeder og kartofler er helt møre.

Hvis panden er velegnet til ovnbrug, kan röstien færdigbages i ovn ved 185° i 15 min. Lad den trække 10 min. før den skæres ud.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7033 gange,
og udskrevet 110 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu