helbladet spinat frost200 g. helbladet spinat frost
1
tsk.
Tørret eller hakket frisk timian1 tsk. Tørret eller hakket frisk timian
1
lille bdt. Persille1 lille bdt. Persille
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
Salt Salt
Peber Peber
0.5
citron saft heraf0.5 citron saft heraf
Tilbehør: Tilbehør:
Groft brød Groft brød
Opskrift:
Rens porrerne og skræl gulerødder og selleri.
Skær porrerne ud i ringe, gulerødder og selleri i små tern.
Kog porrer, gulerødder og selleri samt havregryn op med vand eller bouillon i en gryde.
Tilsæt spinatkugler og timian og lad suppen koge i 15 minutter.
Tilsæt hakket persille og finthakket hvidløg og smag suppen til med salt, peber og lidt citronsaft.
Server straks suppen med masser af godt brød.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3488 gange, og udskrevet 75 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider