Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Yoghurt dip

Yoghurt dip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Alex

Indsendt :





Ingredienser:
1 l.natural yoghurt
 tørret mynte
 Olivenolie
 


Opskrift:

Man dræner natural yoghurten ved at hælde det op i et rent viskestykke som er over en skål. Gør sådan så yoghurten ikke rammer bunden af skålen, da væden skal sepereres fra yoghurten, spænd evt. viskestykkets ender under skålen. Lad det stå i køleskabet i ca. 4 timer eller natten over. Lig yoghurten i en serverings tallerken og anret det lidt bølget med en ske. Hæld oliven olie efter eget smag og drys til sidst det tørret mynte.

Serveres med flüte eller store fladbrød.

Tips:

man kan også bruge Græsk yoghurt og server det straks, da det er tygt nok til denne ret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5355 gange,
og udskrevet 47 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu