Yoghurt dip

Yoghurt dip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Alex

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 l.yoghurt naturel
 tørret mynte
 Olivenolie
 
Opskrift:
Man dræner natural yoghurten ved at hælde det op i et rent viskestykke som er over en skål. Gør sådan så yoghurten ikke rammer bunden af skålen, da væden skal sepereres fra yoghurten, spænd evt. viskestykkets ender under skålen. Lad det stå i køleskabet i ca. 4 timer eller natten over. Lig yoghurten i en serverings tallerken og anret det lidt bølget med en ske. Hæld oliven olie efter eget smag og drys til sidst det tørret mynte.

Serveres med flüte eller store fladbrød.

Tips:

man kan også bruge Græsk yoghurt og server det straks, da det er tygt nok til denne ret.





karakterer:
Opskriften er vist 7397 gange,
og udskrevet 88 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu