Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Løg Bhajias

Løg Bhajias, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :





Ingredienser:
225 g.kikærtemel (besan) eller channa atta
0.5 tsk.chilipulver
1 tsk.stødt gurkemeje
1 tsk.bagepulver
0.25 tsk.asafoetida
 salt
 
0.5 tsk.frø af jomfru i det grønne
0.5 tsk.fennikel
0.5 tsk.spidskommenfrø
0.5 tsk.løgfrø
2 store løg i tynde skiver
2 grønne hakkede chili uden kerner
50 g.frisk hakket koriander
 koldt vand
 
 vegetabilsk olie til friturestegning
 


Opskrift:

Bland mel eller channa ata, chilipulver og gurkemeje i en skål, Tilsæt bagepulver asafoetida og salt, og sigt blandingen ned i en stor skål.

Frø af jomfru i det grønne, fennikel, spidskommefrø og løgfrø stødes groft sammen og tilsættes sammen med løg, chilier og frisk koriander og bland det godt. Tilsæt gradvist koldt vand, indtil blandingen er samlet.

Opvarm olien i en karahi, wok eller stor pande, så der er nok til deep-frying. Læg skefulde af blandingen i olien og steg bhajiserne til de er gyldne. Lad dem dryppe af og server brandvarme.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7208 gange,
og udskrevet 97 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu