Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dild-citron sovs

Dild-citron sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Yogi

Indsendt :





Ingredienser:
25-50 g.smør
1-2 dl.hvedemel
2 dl.kaffefløde 9%
1 dl.vand eller mælk
1 fedhvidløg
1 god dusk frisk dild
0.5 citron
 Salt
 Peber
 


Opskrift:

Smelt smørret.
Tilsæt melet og pisk en grundsovs op med væden.
Når sovsen har den rette konsistens, tilsættes fint hakket hvidløg, og den smages til med citronsaft, salt og peber.
Inden servering røres dilden i.

Tips:

Sovsen gør sig godt med spinat-pasta, eller som sovs til fisk og kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (10 stemmer)

Opskriften er vist 43124 gange,
og udskrevet 824 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Michael  -  2016-08-07 13:37:40
Hvad skal man bruge fløden til der bliver nævnt som ingrediens?


  -  2015-03-05 00:50:16
For nybegynderen ud i opbagte sovse - man tilsætter mel ad flere omgange. Man måler ikke en portion op, som man så bare ukritisk hælder i gryden. ;-)


Kristine  -  2011-08-04 17:17:50
Konsistensen bliver lige som grød!


Yogi  -  2011-01-08 15:08:04
Inge Hahn - prøv at lave opskriften, inden du betvivler den!


Inge Hahn  -  2010-09-08 11:41:58
Mon ikke der menes 1-2 spsk. hvedemel i stedet for 1-2 dl.?