Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Paprikasauce ala fraiche

Paprikasauce ala fraiche, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Betuma

Indsendt :





Ingredienser:
3 dl.grøntsags bouillon (1 knorr terning)
2 dl.Cremefraiche 9%
100 g.paprikastrimler (rød peber i eddikelage)
0.5 spsk.sweet chili sauce
 Salt
 Peber
 Cayennepeber
 


Opskrift:

Kom bouillon, peber og creme fraiche på panden og kog igennem til en sovs.

Smag til med peber og salt og giv den evt. en lille skarp smag med cayennepeber.

(kan også bruge alm. rød peber som skæres i strimler som tilsættes bouillonen først og koges til den er mør, derefter tilsættes de andre ingredienser + ca. 1 spsk. eddike)

Tips:

Saucen har en helt speciel smag og er bl.a. velegnet til kylling og kalkun.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6312 gange,
og udskrevet 117 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu