Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødvinssauce med blåskimmelost

Rødvinssauce med blåskimmelost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rikke

Indsendt :




Ingredienser:
1 flaskegod rødvin
 Saften af 2 appelsiner
0.5 flasketouch of taste kalvebouillon
5 dl.piskefløde
1 tsk.blåskimmelost
 maizena saucejævner
 
 evt.kulør
 salt
 


Opskrift:

Rødvin, appelsinsaft og bouillon koges op og reduceres til det halve. Fløde hældes i og koges tykkere, jævnes evt. med maizena jævner. Smag til med ost og salt. Tilsæt evt. kulør. Skal have lov at stå og småboble i noget tid.


Tips:

Det tager i alt ca. 1,5-2 timer at lave




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8146 gange,
og udskrevet 206 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

leif  -  2007-12-30 23:24:51
kom et par løg i skiver i rødvinen og reducer rødvin,saft og bouillion til det halve.