Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brændte figner med marcipan

Brændte figner med marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

SlikRet : Slik - Juleslik -konfekt

Hovedingrediens : Frugt - Figner - Figne - Figen

Højtid: Jul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
450 g.brændte figner
100 g.ren rå marcipan
 lidt portvin eller cognac
100 g.mørk chokolade til overtræk
 
 Pynt:
 guldstøv
 
 
 


Opskrift:

Tag fignerne op af lagen, tør dem evt. lidt af, og læg dem på bagepapir på en plade. Tør dem i ovnen ved 50-100C ca. 45 minutter. Vend dem gerne en gang. De skal være så tørre, at man kan røre ved dem. Lad dem blive kolde. Rør marcipanen blød med lidt spiritus. Skær et snit i bunden af hver figen, og fyld marcipan i hullet. Form fignen lidt rund. Dyp dem i smeltet chokolade, og drys med lidt guldstøv. Lad dem tørre helt. Kan opbevares i dåse eller koldt i et par dage




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)

Opskriften er vist 34716 gange,
og udskrevet 494 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Suzan  -  2016-08-21 08:34:32
Skal fignerne beholde skallen på mens de tørre?


gitte larsen  -  0000-00-00 00:00:00
en rigtig dejlig dessert.


vibeke winther  -  0000-00-00 00:00:00
MUMS jeg elsker brændte figner og marcipan. Det her er superlækkert juleguf