Kanelsnegle 11

Kanelsnegle 11, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sofie K

Indsendt :



Ingredienser:
 Grunddej:
100 g.smør
25 g.gær
3 dl.mælk
1 spsk.sukker
1 knsp.groft salt
500 g.hvedemel
 
 Fyld:
3 tsk.kardemomme
1 dl.sukker
50 g.blødt smør
1 spsk.kanel
 
Opskrift:
Grunddej:
1. Smelt smør i en gryde. Lad det køle lidt af.
2. Smuldr gæren, og rør den ud i lidt af mælen i en stor skål. Rør med en grydeske, til gærfen er opløst. Tilsæt resten af mælken, smeltet smør, sukker og salt.
3. Rør hvedemel i, Intil dejen er så fast den kan æltes mned hænderne.
Læg dejen i skålen og lad den hæve i ca. en time.
Kanelsnegle:
1.Tænd ovnen på 225 c.
2.Kom kardemomme i dejen og ælt det godt igennem.
3. Rør smør, sukker og kanel sammen.
4. Rul dejen ud med en kagerulle (til en firkant).
5.Smør kanelblandningen på dejen i et jævnt lag med en dejskraber.
6.Rul dejen sammen til en roulade. Skær 12 eller flere stykker af.
7.Sæt kanelsneglene på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 30.min.
8. Bag sneglene midt i ovnen i 15.min
9. Lad sneglene køle af og tag evt. glasur på.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelsnegle

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (10 stemmer)

Opskriften er vist 5362 gange,
og udskrevet 101 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Sofie K  -  2008-08-26 18:19:18
Hvis man laver kanelgifler kan der i hvert fald være 24