Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kirstens Kartoffelsuppe

Kirstens Kartoffelsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Cellofan

Indsendt :



Ingredienser:
2500 g.kartofler
4 porre
3 løg
3 store gulerødder
3 fedhvidløg
300 g.gullash tern
3 laurbærblade
1 tsk.chili
 salt
 peber
 
 Drys:
 snittede springløg og crutoner
 
Opskrift:
Det hele skrælles og skæres ud, og puttes i en stor suppegryde med ca.6 l. vand. Lad det koge i en 30-40 min.
Væden hældes over i en skål, og det tilbageværende blendes (evt. med en stavblender direkte i gryden) Tilsæt nu væden igen. (du kan tilføre mere vand, hvis tyndere konsistens ønskes)
(husk at tage laurbærbladende op;O)
Serveres med hakkede springløg & crutoner.


Tips:

Hvis man ikke er på slank, kan man med god smags fordel tilsætte fløde.

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9602 gange,
og udskrevet 149 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Cellofan  -  2007-12-08 08:13:58
Der skulle stå 2,5 kartofler!