Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kirstens Kartoffelsuppe

Kirstens Kartoffelsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Cellofan

Indsendt :





Ingredienser:
2500 g.kartofler
4 porre
3 løg
3 store gulerødder
3 fedhvidløg
300 g.gullash tern
3 laurbærblade
1 tsk.chili
 salt
 peber
 
 Drys:
 snittede springløg og crutoner
 


Opskrift:

Det hele skrælles og skæres ud, og puttes i en stor suppegryde med ca.6 l. vand. Lad det koge i en 30-40 min.
Væden hældes over i en skål, og det tilbageværende blendes (evt. med en stavblender direkte i gryden) Tilsæt nu væden igen. (du kan tilføre mere vand, hvis tyndere konsistens ønskes)
(husk at tage laurbærbladende op;O)
Serveres med hakkede springløg & crutoner.


Tips:

Hvis man ikke er på slank, kan man med god smags fordel tilsætte fløde.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9377 gange,
og udskrevet 132 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Cellofan  -  2007-12-08 08:13:58
Der skulle stå 2,5 kartofler!