Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mulligatawny Suppe

Mulligatawny Suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SuppeRet : Suppe - FjerkræSupper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Højtid: Nytår

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Mulligatawny Suppe, billede 4 Mulligatawny Suppe, billede 1 Mulligatawny Suppe, billede 2 Mulligatawny Suppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
10 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
   
2 spsk. Karry
2 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Kyllingebryst koges i vandet i ca. 30 minutter. Tages op, evt. skind og ben fjernes, skæres i mindre stykker (tern), suppen sigtes.

Løg og peberfrugt skæres i tern, porrene i ringe. Tomater hakkes fint. Grønsagerne gives et opkog i suppen.

Karry og majsstivelse udrøres i koldt vand og tilsættes under omrøring. Kog suppen igennem og tilsæt fløden. Smag til med salt og peber.

Kyllingestykkerne varmes igennem i suppe.

Serveres evt. med en klat creme fraiche på toppen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (67 stemmer)

Opskriften er vist 103676 gange,
og udskrevet 4363 gange.


Energi:
KJ total 5942 (1414 kcal)
KJ pr. Pers. 1485 (353 kcal)
Vægt ialt 2603 gram
Vægt pr. Pers. 650 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 228 KJ (54 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 2.1 gram
Kulhydrat 3.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Thomas  -  2014-01-03 16:10:57
Tilsæt 200g rejer eller 1 hummer i små stykker! Godt Nytår! :-)


Alice Bille  -  2012-12-28 14:06:19
Steg bacon og knus det, så det ligner stegte løg. Kom det ovenpå suppen inden man spiser det. det smager godt til


Stine  -  2010-02-14 19:05:24
En meget lækker gryderet, vil jeg hellere kalde det. Da den er fyldig og super god. Den skal bare smages!! En godt råd er at tilsætte lidt grønsagsbullion da det giver ekstra god smag. server også retten med ris under;)


bonke  -  2009-03-28 20:47:30
en rigtig lækker og fyldig suppe. spædede den dog op med vand,og brugte yoghurt i stdeet for fløde


Cheiron  -  2009-01-15 14:35:12
Det skal kun bruges Hot Madras karry fra det sted som retten oprindelig stammer fra! Piskefløde eksister ikke i Tamilske eller Indiske opskrifter. Der skal istedet bruges yoghurt. Held og lykke


MH41  -  2007-11-29 19:19:13
En meget lækker suppe, jeg tilsatte dog lidt hønsebulion.


Annette  -  2007-06-25 10:43:51
den er fantastisk god og meget fyldig og man kan godt bruge mindre %i fløden


Henrik  -  0000-00-00 00:00:00
Fantastisk god og fyldig suppe. Den kan dog godt bære lidt mere hvidløg, og kan med fordel spædes lidt op med vand, da den er meget fyldig.


  -  0000-00-00 00:00:00
tilføj evt. gulerødder og nudler