Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gule ris II

Gule ris II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Portioner

DiverseRet : Diverse - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dwi

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.Jasmin ris
0.5 ds.kokusmælk
 vand
1 stængelcitrongræs
1 tsk.Gurkemeje pulver
1 tsk.Salt
 


Opskrift:

Put risen i en gryde.
hæld kokusmælken i og tilsæt så meget vand at det dækker risene med 2 cm.
buk citrongræssen så den bukkes sammen til 5 cm i længden. bind en snor om den sammenbundne stængel og lig den ned midt i gryden. tilsæt Gurkemeje og Salt.
Kog risene med låget på indtil det koger. Når det koger tag låget af og rør rundt i risen så gurkemejen er ligeligt fordelt. Skru ned på laveste blus og sæt låget på. Lad risen simre videre i 25 - 30 minutter. finito!

Tips:

Risen er cremet og gør tilhørende sauce tæt på unødvendig. Desto større gryde desto mindre vand skal der over risene.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 5153 gange,
og udskrevet 63 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

harly  -  2008-06-28 18:30:14
giv citrongræssen et par slag med en kødhammer, så udnyttes smagsolierne bedre


hans peter  -  2007-12-29 17:22:27
Smager som på restaurant, prøv den!


martin  -  2007-12-07 17:18:07
virkelig godt. Faktisk en slags ris med sovs. Rigtig asiatisk opskrift som ikke er at finde alle steder.